[the_grid name="image-slider-nemesis-rec-ca"]

La reconstrucció històrica o re-enactment és una activitat cultural que es basa en la recreació de modes de vida passats, mostrant situacions i objectes propis d’aquell moment.

L’empresa cooperativa NEMESIS SCCL participa en les Jornades Internacionals de Reconstrucció Històrica TÀRRACO VIVA (Tarragona) des de la seva primera edició l’any 1999. Aquest festival històric sobre l’època romana és, en l’actualitat, el més important del món tant pel que fa a nombre de visitants com per la quantitat d’actes programats.

A NEMESIS SCCL hem aplicat els nostres coneixements sobre història i arqueologia per crear activitats i espectacles de gran rigor i profund esperit divulgatiu. Tant durant el festival TÀRRACO VIVA com en els actes d’estiu que des de 2012 es realitzen als monuments sota el nom de TARRAGONA HISTÒRIA VIVA hem organitzat activitats familiars, amenes i sorprenents, sobre la vida quotidiana i la religió en el món romà. Els actes de recreació històrica esdevenen un magnífic espai per unir turisme, cultura i diversió.

Les visites a la ciutat de Tarragona amb personatges romans i l’organització de lluites de gladiadors a l’amfiteatre s’han convertit en un event molt atractiu i extremadament divertit per clients d’empresa i viatges d’incentiu.